Rejer i chili-koriander marinade

mexicansk mad forret rejer i chili koriander marinade

mexicansk forret rejer i chili koriander marinade

En dejlig mexicansk forret. Marinerede rejer er et ret almindeligt koncept i Mexico. Denne opskrift er virkelig let at gå til, smager strålende og er en frisk lille forret at servere for gæster. Samtidig er den helt autentisk og har allerede bragt jubel og glæde på mange mexicanske middagsborde.¨

 

Opskrift

32 optøede/ferske kæmperejer (til fire personer).

50 gram smør.

2 fed hvidløg, meget fint hakkede.

1 jalapeño chilifrugt, renset for kerner og indmad, meget fint hakket.

3 tsk brun farin.

3 spsk limesaft.

¾ bundt frisk koriander, finthakket.

1½ spsk cremefraiche.

1: Køb evt. Vanamei rejer, som er pillede og med halespidsen intakt. Alternativt kan man pille rejerne selv, men husk at lade halespidsen sidde og fjern evt. vener.

 

2: Smelt smøret i en gryde, og tilsat alle ingredienserne foruden rejer. Bland saucen godt sammen og sørg for, den er rigeligt varm, når du tilsætter rejerne. Sørg for at saucen fordeles grundigt på rejerne. Kunsten er at rejerne ikke skal have for længe i gryden, så bliver de nemlig seje, hvilket ikke er meningen. Hvis du bruger friske rejer, skal de kun tilberedes til de lyserøde.

 

Server evt. til guacamole eller chilimajs.

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-3