Mexicanske flæskesvær – mexicansk mad er også snacks

Det er ikke sundt, men de smager godt – mexicanske flæskesvær er mums. 

Disse lækre flæskesvær er suveræne til en lækker bønnedip eller en rask salsa, ledsaget naturligvis af kolde øl. Denne opskrift hører ikke til de sundeste, men er god ide til en herreaften foran fodbold eller lignende. Mexicansk mad bugner af sunde, friske og kalorielette retter, men mexicanerne er også rigtig gode til at hygge sig og har derfor også nogle lækre snacks. Det er disse flæskesvær et glimrende eksempel på. I Mexico ville man nyde disse sprøde banditter til en kold øl med limeskive på verandaen eller til fest i gode venners lag. Mexico har mange syndige opskrifter, og her er en af de værste…den smager desværre bare så pokkers godt!

flæskesvær

Mexicanske flæskesvær

1 stort stykke flæskesvær (afskåret fra ribbensteg eller kamsteg).

2 spiseskefuld tørret ren chili.

½ spiseskefuld salt.

1: Rids sværen med tværgående snit. Bland salt og chili, og gnid det grundigt ind i sværen. Læg sværen i en bradepande.

2: Forvarm ovn til 250 grader og steg sværen i 30 minutter, indtil den er sprød. Tag bradepanden ud og lad sværen køle ned. Når den er tilpas i temperatur, brækkes den i mindre stykker.

Nyd dine flæskesvær til frijoles refritos, en anden bønnedip eller en stærk rød salsa. Se vores hjemmeside, og find den dip/salsa, der passer til dig. Mexicanske flæskesvær bør ikke stå alene.

På mexicansk-mad.dk er vil altid vilde efter at høre dine erfaringer med vores opskrifter på mexicansk mad. Måske sidder du selv med nogle opskrifter på mexicansk mad, eller måske har du spørgsmål eller kommentarer til artiklerne om opskrifterne her på hjemmesiden. Brug kommentarfeltet nedenfor – vi hører meget gerne fra dig! Kunne du lide vores flæskesvær? Dont be a stranger.

,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-3