Vi er din guide til autentiske mexicanske opskrifter

Velkommen til mexicansk mad. En hjemmeside fuld af autentiske mexicanske opskrifter; opskrifter der ikke bare er inspireret af Mexico, men faktisk er Mexico på en tallerken. Vi vil beskæftige os med mexicanske opskrifter, som mexicanerne spiser dem. Det du får på din lokale mexicanske restaurant – f.eks. på Tortilla Flats er det typisk ikke specielt autentiske mexicanske opskrifter, der følges. Det er generelt langt mindre stærkt, end mexicanere ville lave det i virkeligheden, men de mangler også alsidighed og variation i deres opskrifter. Vores mission er ikke at rakke ned på mexicanske restauranter, men at oplyse og dele glæden ved det mexicanske køkken med andre, som vil have det “rigtige”.mexicanske-opskrifter

Introduktion til mexicanske opskrifter

Virkeligheden er at den ”mexicanske mad” vi ofte støder på herhjemme, ikke har meget at gøre med det autentiske mexicanske køkken og rigtige mexicanske opskrifter, deres alsidighed og smagnuancer. Problemet er at de, som importerer ideerne, tilpasser dem det, de tror, vil fungere godt på det det nye marked. Tex-Mex er en texansk bastard, som principielt er en fastfood-variant over mexicanske opskrifter. Sådan er amerikanerne blevet introduceret for mexicansk mad, og det er denne misforståelse, der nu bliver importeret til Danmark og Europa. Glem alt om taco-krydderi, burrito dinner-kits og salsa på glas. Glemt alt om fede tortillas der drukner i cremefraiche og cheddarost. Stil i stedet smagsløgnene ind på stærke, spændende salsaer, forførende eksotiske drinks, stærke og robuste chili con carne-retter og saftige enchiladas, du aldrig glemmer.

Mexicanske opskrifter kræver hårdt arbejde

Rigtige mexicanske opskrifter kræver hårdt arbejde i køkkenet, der tager lang tid. Ingredienserne er dyre, fordi de oftest er importeret fra fjerne lande og det er besværligt at finde de ting, man skal bruge. På plussiden er mexicanske opskrifter lette at følge, selvom det som sagt tager lang tid, at gøre som opskrifterne foreskriver. Mexicansk mad er fedtfattigt og sundt. Og den vigtigste fordel er selvfølgelig at det smager fantastisk og ikke kan undgå at virke som en helt ny kulinarisk verden.

Mexicansk mad er et fantastisk køkken, der tilbyder en enorm alsidighed samt en masse eksotiske og interessante smagsnuancer. Mexicansk mad er et verdenskøkken, som er utroligt misforstået. Denne hjemmeside vil give dig tips og opskrifter til, hvordan du kan forstå og udforske denne fantastiske verden af nye smage og lave mad som dine gæster og familie, aldrig har smagt før, men som de har lyst til at prøve igen og igen. Velkommen til og god appetit! Vi håber at vi sammen, kommer til at nyde masser af mexicansk mad og lækre mexicanske opskrifter sammen.

Velkommen til!

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-3