Huevos Rancheros Opskrift Mexikansk Mad
Der er ikke noget som mexikansk mad, da det er en lækker kombination af en masse forskellige smagsindtryk, som vi slet ikke er vant til her i Danmark, hvor det ofte står på frikadeller eller flæskesteg.
Mexikansk mad byder på smagsindtryk fra en masse forskellige krydderier som chili, spidskommen, kanel og mange flere.
Huevos Rancheros opskrift
Ingredienser
- 2 finthakkede løg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 rød chili efter smag
- 2 tsk spidskommen
- 1 tsk koriander
- 1 tsk røget paprika
- 2 hakkede tomater på dåse
- 1 rød peberfrugt i tern
- 0,50 groftrevet squash
- 1 dåse kidneybønner uden væde
- 4 æg
- 100 g friskrevet cheddar ost
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
Tilbehør
- 8 tortillas pandekager
- 2 avocado i skiver
- 1 håndfuld frisk koriander eller persille
- 2 lime i både
- 1 dl cremefraiche 18 %
Varm en pande godt op med olie og svits løg, hvidløg, chili og de andre krydderier ved middelvarme til løgene er bløde og klare og krydderierne dufter lækkert.
Tilsæt hakkede tomater fra dåsen, rød peber og squash og lad det simre under låg i 20 minutter.
Kom bønnerne i gryden og lad dem simre med i endnu 5 minutter.
Smag godt til med salt, peber og chili.
Slå de fire æg ud i panden læg låg på og lad æggene pochere i 6-8 minutter til æggehviden er fast.
Drys lidt revet cheddar ost over og server retten med koriander og avocado skåret ud i skiver.
Server det hele med de mexikanske pandekager og kom de ingredienser i wrappen som du bedst kan lide.God appetit.Du skal vide at: ovenstående indhold er udviklet for Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af Sif Jakobs ring produkter. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.