Opskrift: Hjemmelavet Salsa
I dette indlæg fokuserer vi på en af de mest velkendte mexicanske retter, nemlig salsa.
Salsa kan bruges til mange ting, og vi kender det nok alle i sammenhæng med mexicanske retter som burittos, quesadillas, tacos og meget mere.
Salsa kan også bruges som tilbehør til alverdens madvarer, som fx et lækkert stykke kød, eller blot på et stykke ristet flute.
Her er vores simple svar på en opskrift til salsa, nemt og enkelt:
Du skal bruge følgende ingredienser:
- 250g tomat, hakket fint
- ½ fed hvidløg (finthakket eller presset)
- 1 teskefuld sukker
- 1 skalotteløg, finthakket
- 1 spiseske koriander, finthakket
- 1 spiseske olivenolie
- ½ teskefuld flagesalt
- Sort peber efter smag
Fremgangsmåde:
- Hak alle ingredienserne som oplyst.
- Bland alle råvarer sammen med krydderierne, og rør godt rundt.
- Lad salsaen trække i minimum 30 minutter inden servering, så ingredienserne kan spille godt sammen.
- Du kan evt mose salsaen en smule med en gaffel, for at få en mindre robust konsistens.
Så nemt er det faktisk at lave sin helt egen salsa, som smager fantastisk og kan bruges til utallige forskelige madretter, eller blot nydes for sig selv.
Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avXperten. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis robotstøvsuger eller utallige andre gode varer. Derfor er dette indhold markeret.