Lækre Mexicanske Tortillapandekager
Er du på jagt efter en god og nemt mexicansk tortilla pandekage? Så er du kommet til den rette side. Find opskriften forneden.
Mexicanske tortillapandekager kan enten smage af pap eller smage himmelsk. Med de rigtige ingredienser, så kan det hurtigt forvandles om fra kedeligt studentermad til udsøgt luksus mad.
Du har sikker allerede lavet det før. En tør tortillawrap med noget smagløst hakket oksekød og salsa og måske lidt salat, hvis SU'en rækker og ned skal det bare. Ja, det lyder som noget trist og kedeligt. Men lad hjælpe dig med at pep den op til noget lækkert.
Du skal bruge følgende
- Tortillawrap af mejsmel
- Salsa
- Koriander (optional)
- Revet cheddarost
- Hakket oksekød + færdiglavet kryderblanding
- Lime
- Salt og peber
- rødløg (Gerne syltet rødløg, hvis muligt)
- Majs
- avokado
- Salat
- Start med at brun oksekødet
- Hæld derefter kryderblandingen i og rør godt rundt
- Lad kødret simre til det er brunt
- Snit salaten i strimler
- Skær limes ude i både
- Hvis du ikke har syltet rødløg, så brug gerne rødløg i skiver
- Mos avokadoen i en skål og pres lidt limejuice i , slut af med noget salt og peber,
- Når kødet er færdig, så smid lige tortillawrapsene i mikrobølgeovnen og varm i et par sekunder
- Samle og velbekomme
Det indhold du læser i teksten på netop denne artikel, er lavet med økonomisk support fra avxperten. Der kan du finde et sortiment fra håndmikser. Heraf markatet på indhold.