Opskrift På Nachos

Skrevet d. 06. July 2021
Pixabay, OpenClipart-Vectors

Lad os tage en god klassiker fra det mexicanske land, nemlig nachos!

En ret med de kendte majschips, som kan laves i et hav af forskellige varianter. I det følgende vil jeg præsentere mine favoritter, når jeg vil have den sprøde chips på bordet til aftensmad.

Ost med nachos!

Jeg er KÆMPE fan af ost og har jeg ikke lige lyst til salsa eller kød, bliver det den simple variant med disse to ingredienser.

Her er det vigtigt, at der kommer ost mellem lagene. Derfor ligger jeg altid et lag chips og derefter et lag ost. Sådan fortsætter jeg, indtil jeg ikke har mere ost. Der går som ikke regel ikke mange lag, før dette bliver aktuelt.

Ind i ovnen med det hele og vente indtil osten er gyldenbrun på toppen! Hertil kan man tage sin favoritdip.

Den mere almindelige version

Skal du have en version, der måske mætter lidt mere eller i hvert fald har kød på menuen, kan du lave nachos med kylling.

Igen er det samme koncept med de forskellige lag: chips, ost, salsa og kylling. Gerne helt op til kanten.

Vil du gerne prøve at lave dine egne nachoschips, er det her opskriften på dem:

Ingredienser:

  • 200 g. Majsmel
  • 40 g. Olie
  • Ca. 1 dl vand
  • 2 tsk. Salt

Fremgangsmetode:

  • Bland alle ingredienser sammen. Dejen skal være god fast. 
  • Lad den herefter hvile i 30 min.
  • Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir - den skal være tynd!
  • Skær chipsene ud i den ønskede form.
  • Pensl dem med lidt olie.
  • Og bag dem i ovnen ved 200 g., indtil de er gyldne.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Hos Perlen Odense bestiller du et stort udvalg af vielsesringe varer. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i artiklen.

Næste indlæg
Her er hvad du skal bruge af ingredienser:Sauce:1 tsk. spidskommen1 tsk. paprika1 tsk. kanel½ tsk. røget paprika1 knivspds cayenne pber1 tsk hvidløgspulver1 spsk olivenolie½ løg, hakket fint1 tsk hvedemel1 dåse hakkede t…
Der er ikke noget som mexikansk mad, da det er en lækker kombination af en masse forskellige smagsindtryk, som vi slet ikke er vant til her i Danmark, hvor det ofte står på frikadeller eller flæskesteg. Mexikansk mad b…
Mums, mums, mums siger jeg bare, her får det alt det bedste fra flere verdener. Den lækreste opskrift på mexikansk lasagne med en skøn blanding af chili con carne og almindelig lasagne og dette toppet med tortillapandeka…
I dette indlæg fokuserer vi på en af de mest velkendte mexicanske retter, nemlig salsa.Salsa kan bruges til mange ting, og vi kender det nok alle i sammenhæng med mexicanske retter som burittos, quesadillas, tacos og meg…
Vi starter lige med en lille disclaimer. Chili Con Carne er, på trods af hvad langt de fleste tror, ikke en ret, der oprindeligt kommer fra Mexico. I stedet kommer den nærmere bestemt fra San Antonio i Texas. Det er dog …
Der er intet så lækkert som en god og hjemmelavet guacamole, der både kan bruges som dip eller smørrelse i alverdens retter. Uanset om de skal i de klassiske mexicanske pandekager, i en salat, i en burger, en sandwich el…
Det mexicanske køkken er især kendt for måden krydderier bruges på og de mange smagsnuancer som de forskellige retter kan byde på. De mest brugte krydderier er spidskommen, chili, oregano, koriander, kanel og kakao. Desu…