Opskrift På Nachos
Lad os tage en god klassiker fra det mexicanske land, nemlig nachos!
En ret med de kendte majschips, som kan laves i et hav af forskellige varianter. I det følgende vil jeg præsentere mine favoritter, når jeg vil have den sprøde chips på bordet til aftensmad.
Ost med nachos!
Jeg er KÆMPE fan af ost og har jeg ikke lige lyst til salsa eller kød, bliver det den simple variant med disse to ingredienser.
Her er det vigtigt, at der kommer ost mellem lagene. Derfor ligger jeg altid et lag chips og derefter et lag ost. Sådan fortsætter jeg, indtil jeg ikke har mere ost. Der går som ikke regel ikke mange lag, før dette bliver aktuelt.
Ind i ovnen med det hele og vente indtil osten er gyldenbrun på toppen! Hertil kan man tage sin favoritdip.
Den mere almindelige version
Skal du have en version, der måske mætter lidt mere eller i hvert fald har kød på menuen, kan du lave nachos med kylling.
Igen er det samme koncept med de forskellige lag: chips, ost, salsa og kylling. Gerne helt op til kanten.
Vil du gerne prøve at lave dine egne nachoschips, er det her opskriften på dem:
Ingredienser:
- 200 g. Majsmel
- 40 g. Olie
- Ca. 1 dl vand
- 2 tsk. Salt
Fremgangsmetode:
- Bland alle ingredienser sammen. Dejen skal være god fast.
- Lad den herefter hvile i 30 min.
- Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir - den skal være tynd!
- Skær chipsene ud i den ønskede form.
- Pensl dem med lidt olie.
- Og bag dem i ovnen ved 200 g., indtil de er gyldne.
Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Hos Perlen Odense bestiller du et stort udvalg af vielsesringe varer. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i artiklen.